Detail aktuality

Rada jmenovala ředitele Domova důchodců v Jindřichovicích pod Smrkem

02.12.2015 17:26

Rada Libereckého kraje na svém zasedání 1. prosince projednala výsledek opakovaného výběrového řízení na funkci ředitele Domova důchodců Jindřichovice pod Smrkem. Jmenován jím byl Ing. Petr Pávek.

Rada jej do funkce jmenovala na základě výběrového řízení a doporučení komise. Ing. Petr Pávek povede tuto krajskou příspěvkovou organizaci od 1. ledna 2016 se zkušební dobou 6 měsíců. Komisi přesvědčil svou předloženou koncepcí budoucího rozvoje domova důchodců. To je například záměr přemístit pohyblivé klienty z okraje obce blíže do centra, aby měli senioři po ruce služby a byli víc v kontaktu s ostatními obyvateli Jindřichovic. Dalším jeho plánem je vylepšování domova důchodců s pomocí čerpání evropských dotací. Před uplynutím zkušební doby bude předložena radě kraje hodnotící zpráva nově jmenovaného ředitele.

Do výběrového řízení na obsazení ředitele/ředitelky Domova důchodců Jindřichovice pod Smrkem se přihlásilo celkem sedm uchazečů, jedna uchazečka nesplňovala podmínku dosažené odborné praxe a byla tak vyřazena, ostatní byli pozváni k ústnímu pohovoru před výběrovou komisi.

„Podle upravených podmínek výběrových řízení byla součástí přihlášek i čestná prohlášení o pravdivosti údajů,“ dodává hejtman LK Martin Půta, který byl členem výběrové komise.

 

Foto: Domov důchodců Jindřichovice pod Smrkem

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login