Detail aktuality

Rada LK souhlasí se vznikem Paktu zaměstnanosti Libereckého kraje

19.02.2014 9:58

 Rada LK na svém včerejším zasedání odsouhlasila založení Paktu zaměstnanosti Libereckého kraje. Zakládací dokument bude předložen jako písemná informace Zastupitelstvu LK na nejbližším jednání 25. 2. 2014. 

Hlavním cílem Paktu zaměstnanosti Libereckého kraje je podle radního Petra Tulpy vytváření podmínek pro zaměstnanost v LK a uplatnění na trhu práce všech, kteří chtějí pracovat.

„Jedná se o partnerství, které se stane platformou pro aktivity v oblasti trhu práce a zaměstnanosti provázané na rozvoj ekonomiky a konkurenceschopnosti na území kraje,“ doplnil radní.

Předpokládaný podpis Paktu zaměstnanosti Libereckého kraje je podle hejtmana LK Martina Půty všemi signatáři je stanoven na 4. 3. 2014 ve 13 hodin v sídle Libereckého kraje, U Jezu, v Liberci.

Signatáři – partneři Paktu zaměstnanosti Libereckého kraje:

Liberecký kraj, Krajská hospodářská komora LK, Úřad práce, pobočka Liberec, Regionální rada odborových svazů ČMKOS – Liberecký kraj, Sdružení pro rozvoj Libereckého kraje.

Viz také video: http://www.youtube.com/watch?v=w8UWLUDyYmk

 

 

 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login