Detail aktuality

Tenisový turnaj Svijany open 2015 vyvrcholí o víkendu

04.08.2015 16:13

V plném proudu je jeden z největších tenisových turnajů v Libereckém kraji, Svijany Open 2015. Mezinárodní turnaj, který se koná v Liberci již třetím rokem, je nedílnou součástí ATP challenger a jedním ze tří nejlépe obsazených v Česku. Zápasy mohou příznivci tenisu sledovat každý den, finálová klání se odehrají o víkendu 8. a 9. srpna. V sobotním VIP turnaji změří s tenisty síly také hejtman Libereckého kraje Martin Půta, který bude v neděli předávat pohár absolutnímu vítězi dvouhry.

Už v pátek 7. srpna je na programu semifinále čtyřher a čtvrtfinále dvouhry, které začíná v 13.00 hodin. Sobotní program zahájí v 10.00 hodin VIP turnaj pro partnery a v 13.00 hodin je na programu semifinále dvouhry. Zpestřením sobotního programu bude také exhibiční utkání tenisových legend. 

Svijany Open 2015 vyvrcholí v neděli 9. srpna. Dopoledne bude patřit mladým tenistům. Na kurtech se od 10:00 hodin představí nejlepší hráči severočeského kraje – Babytenis.

Finále dvouhry vypukne v 11:00 hodin. Přijďte fandit!   

Turnaje se odehrávají na dvorcích LTK Liberec, který je také pořadatelem sportovního podniku.

 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login