Detail aktuality

Titul Vesnice roku Libereckého kraje převezme obec Rádlo ve středu 27. 8.

21.08.2014 8:10

Obec Rádlo, letošní vítěz Vesnice roku Libereckého kraje, se stane dějištěm vyhlášení krajského kola této soutěže. Slavnostní akce, které se také zúčastní zástupci Libereckého kraje v čele s hejtmanem Martinem Půtou, se uskuteční ve středu 27. 8. 2014 od 14 hodin u Obecního úřadu v Rádle.

O vítězi rozhodla hodnotitelská komise již letos v červnu. Rádlo ocenila zejména za komplexní přístup k  rozvoji obce v oblasti vzdělávání, mládeže, spolkového života i životního prostředí. Obec Rádlo tak za získání titulu Vesnice roku 2014 Libereckého kraje obdrží zlatou stuhu.

Jako každoročně budou v rámci soutěže udělena i další ocenění. Modrou stuhu za společenský život získá obec Prysk, bílou stuhu za činnost mládeže obec Pulečný. Oranžová stuha za spolupráci se zemědělským subjektem poputuje do obce Bozkov a zelenou stuhou za péči o zeleň a životní prostředí se bude moci pyšnit město Ralsko.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login