Detail aktuality

U příležitosti Dne učitelů ocení kraj nejlepší učitele

24.03.2016 13:38

Krajský resort školství u příležitosti oslavy Dne učitelů tradičně ocení nejlepší pedagogické pracovníky Libereckého kraje. Slavnostní setkání se uskuteční ve středu 30. března v multimediálním sále Krajského úřadu Libereckého kraje od 16:00 hodin. Ceny budou předávat krajská radní pro školství Alena Losová a hejtman Martin Půta.

Oceňovat se bude hned ve třech kategoriích – za významný přínos pro rozvoj školství, za dlouhodobou pedagogickou činnost a za zásluhy o rozvoj školství. Třetí kategorie byla v letošním roce vyhlášena poprvé. Ocenění získají osobnosti, které přímo aktivně nepůsobily ve školství, ale v rámci své činnosti měly na vzdělávání, výchovu a rozvoj školství na místní nebo krajské úrovni výrazný vliv.

Vyhlašování zpříjemní hudební vystoupení žáků semilské Základní umělecké školy a komorního sboru Fakulty pedagogické Technické univerzity v Liberci.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login