Detail aktuality

Ustavující Zastupitelstvo Libereckého kraje se koná v úterý 22. listopadu

18.11.2016 13:11

Hejtman Libereckého kraje v souladu s § 39 zákona 129/2000 Sb., o krajích, svolal ustavující zasedání Zastupitelstva Libereckého kraje v roce 2016. Uskuteční se v úterý 22. listopadu od 14:00 hodin v zasedacím sále ve 3. patře Krajského úřadu Libereckého kraje, U Jezu 642/2a v Liberci. Jednání bude přenášeno on-line prostřednictvím internetových stránek Libereckého kraje.

Nově zvolení zastupitelé složí slavnostní slib. Hlavním bodem jednání pak bude volba hejtmana, jeho náměstků a členů Rady Libereckého kraje. Zastupitelé zvolí také členy Výborů regionální rady soudržnosti Severovýchod za Liberecký kraj a zřídí jednotlivé výbory Zastupitelstva LK.

Informace pro veřejnost ke konání ustavujícího Zastupitelstva Libereckého kraje:

Dle provozního řádu zasedacích sálů Krajského úřadu Libereckého kraje vstupuje veřejnost do zasedacího sálu zastupitelstva a přilehlých prostor po schodišti ve vchodu B (vchod je vpravo od hlavního vstupu do budovy).

Vzhledem k tomu, že na ustavující zasedání zastupitelstva je avizován zvýšený zájem akreditovaných novinářů, může být prostor pro veřejnost značně omezen. Ustavující Zastupitelstvo LK bude přenášeno on-line na webových stránkách kraje.

Účast veřejnosti na jednání Zastupitelstva LK se řídí platným Jednacím řádem zastupitelstva a Provozním řádem budovy Krajského úřadu Libereckého kraje.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login