Detail aktuality

V Harrachově začne kongres zaměřený na léčbu a rehabilitaci ruky

11.11.2015 13:15

Specialisté na léčbu a rehabilitaci poraněné a poškozené ruky se koncem tohoto týdne sjedou do Harrachova na XIII. Kongres České společnosti chirurgie ruky a II. Kongres České společnosti terapie ruky. Hostit je bude od 12. 11. do 14. 11. Hotel Sklář. Určen je každému, kdo operuje, ošetřuje, rehabilituje nebo se jinak stará o poškozenou ruku. Záštitu nad akcí převzal hejtman Libereckého kraje Martin Půta, který se setkání zúčastní společně s radním pro zdravotnictví Petrem Tulpou.

Kongres se koná vždy jednou za dva roky, aby si lidé z oborů vzájemně vyměnili informace a nabyli nových poznatků. V letošním roce navíc Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie ve Vysokém nad Jizerou, pořadatel kongresu, slaví 40 let od zahájení provozu.

Zájem o chirurgii ruky trvale vzrůstá, zvyšuje se i zájem o další vzdělávání v chirurgii ruky. Objevují se nové léčebné postupy, na trhu jsou nové prostředky, léčiva, pomůcky. Chirurgie ruky se dynamicky rozvíjí. 

 

Foto: Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie Vysoké nad Jizerou

 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login