Detail aktuality

V Jablonci nad Nisou otevírají nový domov pro seniory

25.09.2015 10:03

Domov pro seniory Anavita otevřou slavnostně příští týden v Jablonci nad Nisou. Nový prostor pro starší obyvatele vznikl v budově bývalé jablonecké bižuterie u přehrady a jeho vybudování podpořil Dalibor Dědek, majitel skupiny Jablotron. Ten také, společně s ředitelem společnosti Anavita Jiřím Duškem, domov otevře. Slavnostní události se zúčastní i hejtman Libereckého kraje Martin Půta.

Domov pro seniory Anavita v Jablonci nad Nisou bude už šestým zařízením této společnosti. Důstojně mohou v domově prožívat stáří například lidé, kteří onemocněli Alzheimerovou chorobou nebo trpí demencí, ale samozřejmě zde najdou nový domov i senioři, o které se nemá kdo starat nebo pro ně rodina hledá domov se zajištěnou péčí.

Slavnostní přestřižení pásky se uskuteční v úterý 29. září v 10:00 hodin. Přítomni budou i zástupci města Jablonce a jeho primátor Petr Beitl. 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login