Detail aktuality

V Rovensku se sejdou starostové i odborníci kvůli přeložce silnice I/35

16.02.2016 17:37

Společné jednání na téma „Aktuální informace k problematice přeložky silnice I/35 v širších vztazích“, se uskuteční ve čtvrtek 18. února, od 12:00 hodin, v sále radnice v Rovensku pod Troskami. Účastnit se budou hejtman Libereckého kraje Martin Půta a radní pro dopravu Vladimír Mastník, zástupci ministerstev dopravy a životního prostředí, Ředitelství silnic a dálnic ČR, starostové dotčených měst a obcí, členové občanských sdružení či stavebních firem.

Účastníci se na setkání dozvědí veškeré souvislosti týkající se přeložky silnice I/35 a podrobnosti představí zpracovatelé projektu z ministerstev i ŘSD, informováni budou přítomní o stavu aktualizace Zásad územního rozvoje Libereckého kraje a zveřejněna budou také stanoviska dotčených samospráv.

V rámci setkání budou představeny možné varianty řešení přeložky silnice II/283 s vazbou na přeložku silnice I/35. Prostor dostane také diskuze účastníků.

 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login