Detail aktuality

V sídle kraje se koná diskusní fórum EXPORT 2015

01.06.2015 15:42

Diskusní fórum pro podnikatele a odbornou veřejnost, nazvané EXPORT 2015, pořádá Liberecký kraj společně s Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR a Krajskou hospodářskou komorou Liberec. Seminář se uskuteční v úterý 2. června 2015 v multimediálním sále Krajského úřadu Libereckého kraje od 10:00 hodin.

Diskusní fórum zaštítil hejtman LK Martin Půta, který se jej v úvodu zúčastní společně s radním Vítem Příkaským.

Účastníci se seznámí s aktuálními novinkami v oblasti státní podpory exportu a finančními nástroji na podporu exportu. Pořadatelé se naopak budou zajímat o zkušenosti podnikatelů s poskytovanými službami státní podpory exportu nebo o potřeby firem v exportní oblasti. „Rádi bychom také v rámci semináře rozvinuli diskusi o tématu a vzájemně si předali zkušenosti, které mají přizvaní významní exportéři z kraje, malí a střední podnikatelé a veřejné zainteresované subjekty. Chceme od účastníků získat inspiraci a především informace pro další zkvalitnění podpory exportních aktivit podniků,“ uvedl Vít Příkaský, člen rady kraje pro resort hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů a rozvoje venkova.

Co fórum nabídne podnikatelům?
Přehled o nabízených službách státní podpory exportu
Informace o možnostech financování exportních aktivit podniků
Informace o praktických zkušenostech podnikatelů v oblasti exportu
Podněty a kontakty pro Vaše další kroky na zahraničních trzích

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login