Detail aktuality

V Zákupech hejtman navštíví hasiče i tradiční firmu

05.10.2015 17:33

Návštěva ojedinělého muzea, největšího zaměstnavatele ve městě a místních hasičů čeká
ve středu 7. října hejtmana Libereckého kraje Martina Půtu v Zákupech. V téměř třítisícovém městě stráví celé odpoledne.

Návštěvu začne ve 14 hodin ve filiálce americké společnosti International Automotive Components Group s.r.o. (IAC) Zákupy. Ve společnosti, která je největším zaměstnavatelem v Zákupech a okolí se seznámí s výrobou a provozy společnosti.

Následujícím cílem zákupského odpoledne bude tradiční výrobce papírového masopustního a karnevalového sortimentu, PVO s.r.o. Zákupy, jehož historie se píše již od roku 1884.  Mimo jiné hejtman navštíví i ojedinělé Eduard Held Muzeum, které se nachází v areálu společnosti a představuje návštěvníkům historii papírové karnevalové a masopustní výroby v Zákupech.

Odpoledne završí hejtman Martin Půta návštěvou JSDHO Zákupy, kde jej zástupci hasičů seznámí s novým projektem přeshraniční spolupráce nazvaným „Naši dobrovolní hasiči – zodpovědnost pro budoucnost ve společném domově Evropě“.   

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login