Detail aktuality

Ve sportovním areálu ve Vesci si užije zábavu celá rodina

10.05.2016 15:17

Sportovní areál v libereckém Vesci bude o víkendu patřit rodinné zábavě. Pod záštitou hejtmana Libereckého kraje Martina Půty se tam koná tradiční akce S rodinou do Vesce. Malí i velcí návštěvníci se mohou bavit od 10 do 18 hodin.

Pestrý program nabídne celou řadu sportovních i kulturních ukázek a připraveny budou také atrakce a zábavné soutěže. S trampolínovou show se představí svěřenci Míry Patrmana, Takt Liberec předvede taneční show a břišní tance uvidí návštěvníci v podání Studia Aisha.

S ukázkami své činnosti se předvedou i složky Integrovaného záchranného systému, Českého červeného kříže nebo Tým silniční bezpečnosti. S preventivně výchovným programem dorazí BESIP, těšit se mohou návštěvníci i na horolezeckou stěnu Makak nebo jízdy na koních.

Fanoušci hokeje by si rozhodně neměli nechat ujít možnost setkání s některými členy vítězného týmu extraligy HC Bílí Tygři Liberec, kteří do Vesce také dorazí.

V průběhu dne doveze návštěvníky do Vesce z libereckého terminálu ve Fügnerově ulici zvláštní linka č. 39, která se otočí osmkrát. Vstup na akci je zdarma. 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login