Detail aktuality

Ve Vysokém nad Jizerou slaví 230 let lidového divadla

21.07.2016 14:49

Výročí 230 let od počátku lidového divadla si tento týden připomínají ve Vysokém nad Jizerou. Divadelní spolek Krakonoš z Vysokého n. J. pořádá ve dnech 22. a 23. července oslavy, které se ponesou nejen v divadelním duchu. Zúčastní se jich i hejtman Libereckého kraje Martin Půta.

Oslavy začnou v pátek 22. července Slavnostním zasedáním městského zastupitelstva v budově divadla Krakonoš, které bude spojené s předáním ocenění a vernisáží výstavy vztahující se k historii divadelnictví ve Vysokém nad Jizerou. Od 20.00 hodin je na programu derniéra muzikálu Malované na skle v podání DS Krakonoš.

Sobotní program (23. července) začne ve 14.00 hodin znovuotevřením divadelní stezky nazvané Po stopách divadelních předků, která vede od divadla Krakonoš do Staré Vsi. V 16.30 hodin se na vysockém hřbitově uskuteční pietní vzpomínka a kulturní program začne v 17.00 hodin. Na programu je Společná pobava za doprovodu taneční hudby Táboranka, doplněná divadelními výstupy, mezi nimiž bude k vidění i řada ukázek z první hry vysockých Bruncvík. 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login