Detail aktuality

Vestibul patří v prosinci oblíbeným příběhům knihotvůrců

04.12.2015 15:08

Konec letošního roku patří ve výstavních prostorách vestibulu Krajského úřadu Libereckého kraje knihotvůrcům. Přesněji pánům Janu Pikousovi ml., Petru Ferdyši Poldovi a Marku Řeháčkovi, spolutvůrcům oblíbených knih nejen o zajímavostech z Libereckého kraje. V pondělí 7. prosince zahájí v 16.00 hodin vernisáž výstavu Liberečtí knihotvůrci – 20 let toulavého čtení.

Výstava pořádaná pod záštitou hejtmana Libereckého kraje Martina Půty přiblíží dvacet let spolupráce regionálního literáta, fotografa a výtvarníka. Všichni se střetávají nad společnou prací a jistě nejenom patrioti znají alespoň jednu jejich společnou knihu – Liberecké zajímavosti (první, druhá a třetí kniha), Příběhy rozhleden, Frýdlantsko – Průvodce po krajině a jejích náladách, Ještěd a Podještědí a mnohé další.

Výstava je přístupná ve vstupní hale až do 31. prosince 2015, v pracovní dny od 8.00 do 17.00 hodin, v pondělí a ve středu do 18.00 hodin.

 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login