Detail aktuality

Výstava HRÁDECKÝ ŠTĚTEC začíná

27.02.2013 15:24

 

Výstava amatérských umělců z Hrádku nad Nisou a okolí „Hrádecký štětec“ se letos premiérově koná pod hlavičkou sdružení Hrádek nad Nisou – Ostrov života. Slavnostní vernisáž, které se zúčastní hejtman LK Martin Půta,  se uskuteční za účasti autorů ve čtvrtek 28. února 2013 v 16,30 hodin v Multifunkčním centru Brána Trojzemí na náměstí v Hrádku nad Nisou.

Jubilejní pátý ročník nabídne obrazy, šperky, textilní dekorace a fotografie dvacítky autorů. Část vystavených děl je prodejních a výtěžek z jejich prodeje poputuje na konto sdružení.

 

Tradiční výstava Hrádecký štětec se letos koná už popáté. Toto malé jubileum přináší některé změny. Oproti předchozím ročníkům se výstava přestěhovala z kostela do multifunkčního centra Brána Trojzemí a prodloužil se také čas jejího trvání.

Na výzvu se letos organizátorům přihlásila hned dvacítka autorů, z nichž někteří patří k pravidelným vystavovatelům, představí se ale i úplně nové tváře. K vidění budou nejen obrazy, ale také textilní dekorace, keramické šperky a fotografie. Část vystavených děl laskaví autoři věnovali našemu sdružení a jejich koupí tak každý může přispět na jeho činnost.

 

„Na vernisáži se můžete setkat se samotnými autory a po celý následující víkend potom se členy našeho sdružení, kteří budou na místě podávat informace o sdružení a také o vystavených dílech a jejich autorech,“ uvedla za organizátory Věra Baumgartnerová.

 

Výstavu poté bude možné navštívit až do 14. dubna v běžné otevírací době Brány Trojzemí.

 

Za občanské sdružení Hrádek nad Nisou – Ostrov života

Věra Baumgartnerová

 

 

 

V Hrádku nad Nisou 24. února  2013

 

 

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Věra Baumgartnerová - styk s veřejností, média

Tel: : 605 265 709, E-mail: hradek.ostrovzivota@email.cz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login