Detail aktuality

Zpěvák Jan Kříž s hejtmanem dají hlas liberecké miss Andrejce Kolářové

15.03.2013 15:58

 

Na finále Česká Miss 2013, které se uskuteční 23. března a přímý přenos začíná ve 20. 15 hodin na FTV Prima, se pilně připravuje také Miss Open 2013 Liberec Andrea Kolářová, liberecká rodačka.

Dvacetiletá studentka VŠE v Praze, obor mezinárodní studia a diplomacie, si první ostruhy získala v soutěži Miss Open Liberec 2013, kde zvítězila mezi dvanáctkou královen krásy Libereckého kraje. Své přednosti pak potvrdila na letošním hejtmanském plese v libereckém Hotelu Zlatý lev, když dokonale „na tělo“ vyzpovídala jak hejtmana LK Martina Půtu, tak muzikálového zpěváka, rovněž libereckého rodáka, Jana Kříže.

„Andrejce dáme 23. března svůj hlas,“ shodli se oba.

Ovšem pozor -  letos je hlasování na soutěži Česká Miss 2013 jinak! Poprvé v historii soutěže mohou fanoušci hlasovat pro Českou Miss už před začátkem velkého finálového pořadu. Hlasování odstartuje ve středu 20. března v TOP STAR Magazínu na FTV Prima a hlasy pak lze posílat až do chvíle, než moderátor soutěže Libor Bouček hlasování v přímém přenosu stopne.

Nikoli porota, ale diváci tedy rozhodnou o České Miss 2013. Bude to Andrea Kolářová? Je to i na vás, vy rozhodnete!  Andrea děkuje!

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login